DE EMOTIE VAN (E-)MOTION.

De MINI Concept Aceman* vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van duurzamere, connected auto's en combineert technologische vooruitgang met charismatische eenvoud en de MINI Go-Kart Feeling.

Onze eerste volledig elektrische MINI cross-over combineert de kenmerkende wendbaarheid van MINI met innovatief design en biedt tegelijkertijd een comfortabele zitpositie. Hij laat zien wat MINI een MINI maakt: opvallende proporties, onderscheidend lijnenspel en slimme functionaliteiten. Wendbaar en krachtig, maar met een gevoel van tijdloze verfijning is de MINI Concept Aceman de start van een nieuw avontuur.

DE ESTHETIEK VAN SPONTANITEIT.

Inspirerende volledig elektrische rijprestaties en de nieuwste innovaties in elektrische technologie.

  • Volledig nieuwe intelligente vormgeving die flexibiliteit en functionaliteit biedt.
  • Innovatieve interactieve technologie en multiscreen infotainment verbinden passagiers met een ongekende gebruikservaring.
  • Chroom- en leervrije materialen worden gebruikt voor de bekleding en zijn gemaakt van gerecycleerde materialen.

DE TOEKOMST VAN DESIGN DOORDRENKT MET TRADITIE.


INTERIEUR- MINIMALISME OPNIEUW UITGEVONDEN.

Het interieur van de MINI Concept Aceman combineert klassieke en sportieve MINI designdetails met elegante, handgemaakte accenten. De open ruimtes rond de deuren en de zachte oppervlakken zorgen voor warmte en een gevoel van welzijn. Het panoramische dak laat het licht binnenstromen en zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel.

EEN STAP IN DE DUURZAME TOEKOMST.

Gemaakt met de grootste aandacht voor detail en kwaliteit, zijn de duurzame materialen allemaal gemaakt van gerecycled plastic. In combinatie met de kleurnuances zorgt dit voor een verbluffend samenspel van contrasten en een zeer bijzondere rijervaring.

VERWACHTING VAN DE NIEUWE MINI ACEMAN.

Wij verwachten binnenkort meer informatie te hebben over de MINI Aceman. 

 

*De MINI Concept Aceman is alleen een conceptauto, dat betekent dat hij niet in productie is en niet te koop is. Daarom mag hij niet op de openbare weg rijden en voldoet hij niet aan de verkeersregels. De opnames vonden plaats op een afgesloten weg/studio zonder toegang tot het verkeer.