ONS FLEETTEAM, UW MOBILITEITSADVISEUR.

Ons Fleetteam staat graag voor u klaar. Als enthousiaste relatiebeheerders zijn zij gespecialiseerd in het geven van mobiliteits- en financieringsadviezen. Bij De Maassche Venlo zijn zij het aanspreekpunt voor de zakelijke markt, in het bijzonder het MKB en Corporate segment. We adviseren u graag op het gebied van mobiliteit en hoe De Maassche Venlo daar invulling aan kan geven. Heeft u interesse? Neem gerust contact op, wij komen graag bij u langs!

EEN PERSOONLIJK ADVIESGESPREK?

WAT IS FLEETSALES?

Fleetsales richt zich op bedrijven met grotere wagenparken en fungeert als aanspreekpunt tussen de zakelijke markt en nagenoeg alle activiteiten die binnen De Maassche Venlo worden aangeboden: landelijke dekking ten aanzien van aflevering, negen onderhoudslocaties met haal- en brengservice, schadeherstel, carsharing, leasing en verzekering.

ADVIES EN COÖRDINATIE VAN UW WAGENPARK.

De rol van fleetsales als centraal aanspreekpunt, heeft als voordeel dat de producten en diensten op zeer effectieve wijze worden aangeboden. We adviseren (waar nodig) over uw autobeleid, het overeenkomen van klantspecifieke leveringscondities met importeurs en het opstellen van SLA’s voor levering en onderhoud. Kortom: advies en coördinatie ten aanzien van turn-key leveringen en totale mobiliteitsoplossingen. Ontzorgen en klanten enthousiast maken; dat is onze dagelijkse drive.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER FLEETSALES.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het erom de balans te vinden tussen kostenbeheersing, omgeving en medewerkerstevredenheid. Geen gemakkelijke opgave. Dat geldt onverkort voor het samenstellen van een efficiënt en maatschappelijk verantwoord wagenpark. Het wagenpark vormt immers het visitekaartje van uw onderneming, waar een hoop vragen bij komen kijken. Hierbij een kleine greep uit de meest gestelde vragen.

 • Als centraal aanspreekpunt voor de zakelijke markt denken wij mee over de invulling van uw wagenparkbeleid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld efficiëntie, regelgevingen, elektrificatie en kostenbesparingen. Tevens zal ik door uw ondernemersbril meekijken naar uw wensen en bedrijfsbehoeften.

  Meer vragen?
  Thomas Alberts

  Thomas Alberts

  Fleetsales

 • Onze klanten zijn vaak erg verrast als wij ze laten zien hoe concurrerend onze tarieven zijn. Door onze sterke en waardevaste merken BMW en MINI kunnen leasemaatschappijen rekenen met extra scherpe leasetarieven. Daarnaast zullen we altijd de verschillende leasevormen (en eventueel koop) met elkaar vergelijken om voor u de meest gunstige oplossing te kunnen garanderen.

  Meer vragen?
  Thomas Alberts

  Thomas Alberts

  Fleetsales

 • Bij fleetsales zult u misschien denken aan alleen de grote corporate klanten met wagenparken van honderden auto’s. Toch klopt dat niet! We kunnen een meerwaarde bieden of het nu gaat om 1 of 20 auto’s.  Graag deel ik onder het genot van een bak koffie mijn expertise op dit gebied!

  Meer vragen?
  Thomas Alberts

  Thomas Alberts

  Fleetsales

 • Als mobiliteitsadviseur werken wij met alle leasemaatschappijen, mijn toegevoegde waarde is dat ik u onafhankelijk kan adviseren en attenderen op bijvoorbeeld mobiliteitsbesparingen. Denk bijvoorbeeld aan inkoopvoordeel, aftersales afspraken, one-stop-shopping, shortlease, pool-auto’s, deelauto’s en maatwerk in samenwerking met u en uw leasemaatschappij.

  Tevens kan ik u helpen met speciale inkoopcondities voor BMW en MINI op zakelijk gebied.

  Meer vragen?
  Thomas Alberts

  Thomas Alberts

  Fleetsales