CHARGED WITH PASSION.

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit. Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

pexels-chris-schippers-421927.jpg

RIJ ALS EERSTE IN DE NIEUWE MINI ELECTRIC.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een offerte op maat of proefrit te bespreken.

mini e blauw.png

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw MINI Electric in onze handige Private Lease Calculator. 

P90411710-highRes.jpg

P90411715-highRes.jpg

P90411718-highRes.jpg

P90412434-highRes.jpg

P90411722-highRes.jpg

ÉÉN MODEL. VIER UITRUSTINGEN.

We houden de dingen eenvoudig: de volledig elektrische MINI is uitgerust met opwindende functies en een premium standaarduitrusting. Maak kennis met de technologie en de belangrijkste kenmerken in de onderstaande tabellen. En schakel om naar een nieuwe elektrische urban lifestyle.

We bieden niet alleen meer standaarduitrusting dan ooit, we hebben ook onze uitvoeringen verfijnd en gestroomlijnd. Deze brengen de volledig elektrische MINI echt tot leven, zowel van binnen als van buiten en op zeer verschillende manieren.

ESSENTIAL.

STANDAARDUITRUSTING.

Binnen en buiten de lat hoger leggen.

CLASSIC.

VANAF € 1.650.

Tijdloze designkenmerken, coole technologie en praktische details.

MINI YOURS.

VANAF € 5.390.

Premium design en stylingdetails.

MINI ELECTRIC.

STANDAARDUITRUSTING.

Kenmerkende handling en assertieve stijl plus een nieuwe krachtbron voor extra rijplezier.

P90411713-highRes.jpg
P90411709-highRes.jpg
P90411708-highRes.jpg
P90411717-highRes.jpg

* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van MINI inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Je MINI partner geeft je graag bindende prijsinformatie. Aan deze configuratie kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde bereken je door de recyclingbijdrage, registratiekosten en kosten rijklaar maken van de consumentenadviesprijs af te trekken. Deze waarde dient als grondslag voor het berekenen van de bijtelling.

MINI Cooper SE*: Energieverbruik in kWh/100 km gecombineerd (WLTP): 15,2-16,6, brandstofverbruik in l/100 km gecombineerd: 0, CO2-emissie in g/km gecombineerd: 0