KIES VOOR NOG MEER FLEXIBILITEIT.

Kies je voor leasen bij MINI Financial Services, dan kies je voor flexibiliteit. Gedurende je leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor je het contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. 

Bij MINI kun je daarom de flexibiliteit kiezen die bij jouw situatie past. Naast de bescherming en gemakken die MINI standaard aanbiedt in jouw overeenkomst, kies je voor nog meer flexibiliteit met Switch of Flex Premium.

WAT IS PRIVATE LEASE?

Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je betaalt namelijk maandelijks een scherp all-in bedrag. Je kunt Private Lease het beste vergelijken met het huren van een auto voor een langere periode. Dit zorgt ervoor dat je niet blijft zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En de bijkomende kosten? Enkel brandstof en eventuele bekeuringen.

Je kiest eerst je favoriete MINI, dan bepaal je het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en hoe lang je overeenkomst duurt. Vervolgens maak je je MINI nóg persoonlijker door zelf een kleur, een uitvoering en diverse interieur en exterieur opties te selecteren. Uiteraard helpen wij je graag met het maken van een offerte op maat. Je ziet dan ook direct voor welk maandbedrag je de MINI all-in kunt rijden. 

VOOR WELKE SMAAK KIES JIJ?

FLEX COMFORT (BESCHERMINGSPLAN).

STANDAARD INBEGREPEN BIJ MINI PRIVATE LEASE.

Zonder meerprijs in je Private Lease overeenkomst kun je kosteloos ontbinden bij onvoorziene omstandigheden. Dit geldt bij:

 • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
 • Verlies van rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden
 • Overlijden

SWITCH.

WISSEL VAN MINI VANAF € 15,- P/MND.

Wanneer er behoefte is om tijdens het contract over te stappen naar een andere MINI, kies je voor MINI Switch. Met Switch hoef jij je geen zorgen te maken over veranderingen in de toekomst. Mocht je namelijk in de toekomst een grotere MINI willen of willen wisselen naar een elektrische MINI, dan kun je vanaf 12 maanden kiezen om over te stappen naar een ander model. Met Switch wordt, naast jouw huidige MINI, je huidige leaseovereenkomst vervangen door een nieuwe leaseovereenkomst.

 • Stap zonder opzeggingsvergoeding over vanaf 12 maanden
 • Alleen in combinatie met een contractduur van maximaal 48 maanden
 • Beschikbaar op alle nieuwe modellen (m.u.v. MINI John Cooper Works (JCW) motoriseringen)
 • Vanaf € 15,- per maand bovenop je leaseprijs
 • Mogelijk in combinatie met MINI Private Lease en MINI Operational Lease

Bereken je maandbedrag en ontdek de mogelijkheden.

FLEX PREMIUM.

ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF € 25,- P/MND.

Bij behoefte aan meer vrijheid en flexibiliteit kies je voor MINI Flex Premium. Door MINI Flex Premium als optie toe te voegen aan jouw Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om jouw overeenkomst, om welke reden dan ook, zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 12 maanden nadat je overeenkomst is ingegaan. Handig als jouw mobiliteitsbehoefte of levenssituatie verandert. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die MINI Private Lease of MINI Operational Lease je biedt.

 • Zeg zonder opzeggingsvergoeding op vanaf 12 maanden
 • Alleen in combinatie met een contractduur van maximaal 48 maanden
 • Beschikbaar op alle nieuwe modellen (m.u.v. MINI John Cooper Works (JCW) motoriseringen)
 • Vanaf € 25,- per maand bovenop je leaseprijs
 • Mogelijk in combinatie met MINI Private Lease en MINI Operational Lease

Bereken je maandbedrag en ontdek de mogelijkheden.

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen met betrekking tot Flex Lease, of wil je graag meer informatie van een van onze verkoopadviseurs? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

MINI Switch en Flex Premium zijn alleen toe te voegen aan een Private of Operational Lease overeenkomst met een looptijd tot en met 48 maanden. 

Het toevoegen van MINI Switch en Flex Premium is mogelijk voor nieuwe MINI’s met uitzondering van de MINI JCW modellen. De leaseovereenkomst kan zonder opzeggingsvergoeding worden beëindigd nadat er minimaal 12 maanden van de overeenkomst zijn verstreken. Opzeggen kan na 12 maanden iedere maand.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.