MINI FLEX LEASE. ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF €25,- P/MND.

Lease je nieuwe MINI en je weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit geeft je de nodige zekerheid. Maar wellicht heb je ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Handig bijvoorbeeld als je mobiliteitbehoefte of je levenssituatie verandert. In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor jou. Door MINI Flex Lease als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*. Perfect als je niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als je wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit je kans.

Hoe werkt MINI Flex Lease?

Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease overeenkomst voor een nieuwe MINI met een looptijd van 48 maanden heb je de mogelijkheid om MINI Flex Lease als optie toe te voegen. Afhankelijk van de gekozen MINI betaal je maandelijks een bijdrage bovenop je leaseprijs. Hierdoor heb jij de flexibiliteit om je overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat de overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na dat jaar iedere maand  met inachtneming een maand opzegtermijn. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken di Private of Operational Lease jou biedt.

Op welke modellen is Flex Lease beschikbaar?

MINI Flex Lease is beschikbaar voor alle MINI modellen en motorisaties met uitzondering van de MINI John Cooper Works (JCW) motoriseringen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor MINI Flex Lease bovenop je leaseprijs. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het gekozen model. Voor MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Electric en MINI Cabrio is dit €25,- per maand inclusief btw. Voor de MINI Clubman en MINI Countryman betaal je €35,- er maand inclusief btw om Flex Lease toe te voegen aan je overeenkomst.

De voordelen van MINI Flex Lease.

  • BOETEVRIJ OPZEGGEN NA 12 MAANDEN
  • OP ALLE MINI MODELLEN
  • VANAF €25,- PER MAAND
  • PRIVATE EN OPERATIONAL LEASE

Veelgestelde vragen over MINI Flex Lease

  • Helaas kan je MINI Flex Lease uitsluitend selecteren bij het afsluiten van een overeenkomst. Na het afsluiten van een overeenkomst en gedurende de looptijd van deze overeenkomst kan deze service niet meer worden toegevoegd.

  • Je hebt de mogelijkheid om één keer je leasecontract na 12 maanden voortijdig te beëindigen. Als je hierna kiest voor een nieuw leasecontract wordt dit automatisch een Private Lease of Operational Lease product zonder Flex Lease. 

  • Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 12 maanden zijn verstreken, kan je de leaseovereenkomst opzeggen en de MINI inleveren zonder dat je een opzeggingsvergoeding verschuldigd bent. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

  • Je kan je leaseovereenkomst altijd eerder dan een jaar opzeggen. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van je leaseovereenkomst.

  • Bij het opzeggen van de leaseovereenkomst met Flex Lease heb je een opzegtermijn van één maand. 

  • Het opzeggen van je leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail of brief. 

TIJDELIJKE ACTIES VOOR UW NIEUWE MINI.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.