DONEER EN MAAK KANS OP EEN WEEKEND MINI CABRIO RIJDEN.

In 2021 trekken de HomeWalkers voor het eerst door Nederland. Deelnemers wandelen dan met zelfgekozen teams 120 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen en vakantiehuizen van Ronald McDonald. Dit jaar sponsoren wij Team Venlo op allerlei manieren. Zo zorgen we er samen voor dat families dicht bij elkaar kunnen zijn.

Help jij ook mee? Doneer via onderstaande knop, zet in de beschrijving 'Sponsoring MINI' en maak kans op een weekend MINI Cabrio rijden!

HomeWalk voor de Ronald McDonald huizen.

WAT IS HOMEWALK?

De sponsorwandeltocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. In 2021 trekken de HomeWalkers voor het eerst door Nederland. Deelnemers wandelen dan met zelfgekozen teams 120 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen en vakantiehuizen. 

WIE IS TEAM VENLO?

Een aantal gedreven mensen uit Venlo doen mee aan de HomeWalk. Zij moeten minimaal € 7000,- ophalen om mee te doen. Het gaat erom dat je doorzettingsvermogen hebt én iets voor zieke kinderen en hun ouders wilt betekenen. Daarom helpen wij graag mee aan dit project!

WAAROM HOMEWALK?

Door al wandelend een grote afstand af te leggen, zorg je er voor dat de 7.348 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

IMG_4488-1
IMG_4559-1
IMG_4604-1
IMG_4459-HDR-1