Huidige- en nieuwe generaties, rentevoordelen en interessante financieringsmogelijkheden. Alles wat jij nodig hebt, om vertrouwd in je nieuwe MINI te stappen. 

2024 is een jaar van terugblikken en vooruitkijken. Nostalgie en innovatie gaan hand in hand samen. Om die reden spelen we graag in op een eeuwenoude traditie: ‘Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue’. Waarom? Omdat wij geloven dat MINI-rijders niet zomaar een auto kiezen, maar een relatie aangaan met een unieke rijervaring en stijl, vergelijkbaar met een bruid die zich verbindt aan haar partner. Oude generaties worden verbonden aan nieuwe, en dat gaat niet zonder een sterke vertrouwensband. 

SOMETHING OLD.

LAATSTE GENERATIE | NOSTALGIE & VERTROUWEN. 

We laten onze huidige MINI-modellen nog een laatste keer stralen, met speciale aanbiedingen per model. 'Something Old' staat voor onze huidige generatie modellen. De MINI Clubman, 3-deurs, 5-deurs en Cabrio voor je aangeboden met speciale van/voor afprijzingen.

STAP NU NOG IN.

VOORDELEN VAN DE LAATSTE GENERATIE.

SOMETHING NEW.

NIEUWSTE MODELLEN | INNOVATIE & VERNIEUWING. 

Focus op de nieuwe ontwikkelingen van een geheel nieuwe generatie MINI-modellen. . 'Something New' vertegenwoordigt de New Gen-modellen, waaronder de nieuwste Countryman, Cooper en Aceman.

EEN NIEUWE GENERATIE.

VOORDELEN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE.

SOMETHING BORROWED.

financieringsaanbod | GERUST DE WEG OP. 

Meer zekerheid op de weg? Dat regel je eenvoudig met ons aantrekkelijke - in prijs verlaagde - Financieringsaanbod. Deze diepere connectie in de vorm van een aantrekkelijk financieringsaanbod, matchen we onder 'Something Borrowed'.

Pssst. Financier nu je MINI tegen een rentetarief van slechts 4,99%!

VOORDELEN FINANCIERINGSAANBOD.

SOMETHING BLUE.

TOPCOVER | VOOR EEN ZORGELOOS AVONTUUR.

Bij MINI maken we van elke rit een zorgeloos avontuur. Ontdek de voordelen van onze Top Coververzekering. We benadrukken onze loyaliteit graag onder 'Something Blue'. Ken jij de voordelen Top Cover al? 

Wat dacht je van een GRATIS vervangende MINI bij schade & herstel? 

WAAROM TOPCOVER?

GOOD TO KNOW.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.