ALS EERSTE HET LAATSTE NIEUWS.

Wat leuk dat je interesse hebt in de nieuwe MINI modellen. De nieuwe generatie MINI modellen vertegenwoordigen een nieuw tijdperk van duurzamere, connected auto's en combineren technologische vooruitgang met charismatische eenvoud en de MINI Go-Kart Feeling.

DE NIEUWE ELEKTRISCHE MINI COOPER.

De elektrische MINI Cooper staat aan het begin van een nieuwe generatie in de MINI familie. Deze nieuwste versie van de iconische MINI 3-Deurs geeft de Go-Kart feeling een elektrische dimensie via twee vermogensvarianten. Binnenkort onthullen we de nieuwe MINI modellen op de IAA in Frankfurt (5-10 sept in München).

Mis niks en meld je vrijbijvend aan voor al het nieuws, prijzen, beschikbaarheid en details over dit model.

DE NIEUWE (ELEKTRISCHE) MINI COUNTRYMAN.

De nieuwe MINI Countryman introduceren we binnenkort als volledig elektrische SUV van MINI en blijft ook beschikbaar met benzinemotoren. Binnenkort onthullen we de nieuwe MINI modellen op de IAA in Frankfurt (5-10 sept in München).

Mis niks en meld je vrijbijvend aan voor al het nieuws, prijzen, beschikbaarheid en details over dit model.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.