MINI ROCKINGHAM GT.

Verkrijgbaar als 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman én Countryman.

TERUG. EN HOE.

Na ruim vier decennia is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het net zo legendarische circuit Rockingham Motor Speedway in Rockingham. Nu 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. De MINI Rockingham GT, standaard met Cooper S motorisering, is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit met onder meer het JCW Aerodynamica pakket, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen.

STOER VAN BUITEN...

De MINI Rockingham GT valt op door de stoere combinatie van de lakkleur White Silver met de Rockingham GT designelementen en de Piano black afwerkingen. Daarnaast is de MINI Rockingham uitgerust met de sportieve JCW trim met als highlight de unieke John Cooper Works Aerodynamica kit.

 

...EN VAN BINNEN.

In het interieur is het stoere karakter van de MINI Rockingham meteen te zien aan de Piano Black interieurpanelen, de sportstoelen bekleed in Dinamica/leer-combinatie in Carbon Black en de antraciete hemelbekleding. Perfect gecombineerd met 100% comfort met het nappaleer bekleed sportstuur, een adaptieve onderstel en een middenarmsteun voor.

Uitlaat_DSC8908.jpg
Dashboard GT designelementen Wide_DSC8837_v2.jpg
Bekleding Dinamicaleer-combinatie Carbon Black_DSC8853_v2.jpg
Striping zijkant 3-deurs_DSC8896_V2.jpg

MINI ROCKINGHAM GT 3-DEURS.

De MINI 3-deurs, het icoon, wordt nu nog iconischer met deze Rockingham GT editie. Je rijdt de MINI Rockingham GT 3-deurs nu vanaf € 42.500,- met een editie voordeel tot € 2.782,-. 

MINI ROCKINGHAM GT 5-DEURS.

Het icoon met 5-deuren. De MINI 5-deurs Rockingham GT rijd je vanaf € 43.500,- met een editie korting tot € 3.010,-. 

MINI ROCKINGHAM GT CLUBMAN.

Geef de MINI Clubman, de station met stijl, nog meer stijl met de Rockingham GT. Deze speciale MINI Rockingham GT Clubman is beschikbaar vanaf € 48.200,- met een editie voordeel tot € 3.284,-. 

MINI ROCKINGHAM GT CABRIO.

Voel je vrij met de MINI Cabrio Rockingham GT. Je rijdt de MINI Rockingham GT Cabrio vanaf € 47.500,- met een editie voordeel tot € 2.913,-.

MINI ROCKINGHAM GT COUNTRYMAN.

Ook de SUV van MINI, de MINI Countryman is als MINI Rockingham GT editie beschikbaar. Rijd in de MINI Rockingham GT Countryman vanaf € 50.500,- met een editie voordeel tot € 3.099,-. 

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt, informeer naar de mogelijkheden bij je dealer. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. 

* De design elementen van de Rockingham GT worden niet getoond in de configurator maar uiteraard wel geleverd op je MINI Rockingham GT.