DE ONVERWACHTE GENTLEMAN.

De MINI Clubman Untold Edition is de exponent die onze filosofie tot leven brengt., maar deze beschaafde gentleman heeft zijn onverwachte kant. Hij adoreert tegenstellingen en een zelfstandige levensstijl en durft zijn grenzen te verkennen. Met een unieke balans tussen traditionele waarden en een excessieve verfijning die soms bijna onredelijk is, straalt hij vertrouwen uit dat tot een euforisch gevoel bij de onbevangen waarnemer leidt.

DE MINI CLUBMAN UNTOLD EDITION.

Met zijn zes portieren – inclusief de kenmerkende split achterdeuren – en zitplaatsen voor vijf personen is hij geschikt voor lange en korte ritten. Stap in, ga lekker zitten en laat hem meer deuren openen naar nieuwe ervaringen.

Je rijdt de MINI Clubman vanaf €54.400,-.

DE MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDITION.

De MINI JCW Clubman Untold Edition is de topatleet van de MINI reeks, aan kop in de competitie. Hij weet wat zijn roots zijn, maar durft zijn grenzen te verkennen. Dus een ontwerp naar jouw stijl, zonder compromissen.

De MINI JCW Clubman rijd je vanaf €70.400,-.

DI21_000044145.jpg
DI21_000044150.jpg
DI21_000044162.jpg
DI21_000044156.jpg

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

* Niet bij alle dealers is het mogelijk om een testrit te maken in de MINI Clubman Untold Edition.