OPERATIONAL LEASE VANAF € 575 P/M.

Wanneer u zakelijk least met Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe MINI Clubman. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. U hoeft alleen nog zelf te tanken.


Wel kunt u kiezen voor extra service door uw leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Na afloop van het leasecontract heeft u het recht van eerste koop

P90486043_highRes_mini-cooper-s-clubma.jpg
4W3A4577.jpg
4W3A4584.jpg
P90486076_highRes_mini-cooper-s-clubma.jpg

SPECIFICATIE VAN UW CLUBMAN.

ONTWORPEN TER INSPIRATIE.

De MINI Clubman is uitzonderlijk goed uitgerust en zeer veelzijdig en vormt een aantrekkelijke combinatie uit design, power en raffinement. Met zijn comfortabele, dynamisch vormgegeven zitplaatsen voor vijf personen, verlichte interieuroppervlakken en premium materialen biedt hij zowel opwindendheid als verfijning. Subtiele, fascinerende designkenmerken verrijken je cockpit en dashboard, die het schitterende 8.8" display omlijsten. En dat alles aangevuld met de nieuwste technologie, waardoor je altijd geïnformeerd en verbonden blijft en op en top wordt vermaakt.

EXPRESSIEF, EXCLUSIEF EN KRACHTIG.

De MINI Clubman combineert persoonlijkheid met precisie en bij het ontwerpen stonden kwaliteit en bruikbaarheid op de voorgrond. De reeks wordt aangedreven door MINI Twin Power Turbomotoren – beschikbaar met ALL4 vierwielaandrijving – die hem geschikt maken voor elk soort weg. Het voor de MINI kenmerkende kartgevoel wordt benadrukt door het hoogwaardige veersysteem. Zijn slanke silhouet met de krachtig vormgegeven contouren zijn in perfecte harmonie met de opvallende split-doors aan de achterzijde, die je met een beweging van je voet kunt openen. En de achterlichten zijn van een Union Jack motief voorzien en onderstrepen aldus op schitterende wijze zijn Britse afkomst.

STANDAARD INBEGREPEN IN UW MAANDBEDRAG.

 

 ✓ Afleveringskosten
 ✓ Afschrijving en een concurrerende rente
 ✓ Verzekering
 ✓ Houderschapsbelasting
 ✓ Onderhoud en reparatie
 ✓ Vervangen van banden
 ✓ Schadeherstel
 ✓ Internationale pechhulp
 ✓ Vervangend vervoer (Optioneel)
✓ Tankpas (Optioneel)

De genoemde prijs is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar.